Google+

Facebook

Facebook

Facebook

Facebook Likes Kopen

Wat is Facebook?

Facebook is met meer dan 2 miljard gebruikers (in 2017) een van de grootste social media netwerken die er bestaan. Als gebruiker kan je een persoonlijk profiel aanmaken, waarmee je vervolgens andere gebruikers uit kan nodigen om je toe te voegen als vriend. Als Facebook gebruiker kan je berichten plaatsen op je tijdlijn, openbaar of alleen zichtbaar voor je vrienden (zelf in te stellen). Dit kan een mededeling, oproep of nieuwtje zijn waar je anderen graag van op de hoogte stelt. Je Facebook vrienden kunnen je geplaatste berichten liken, delen of voorzien van een reactie. Daarnaast is het zelfs mogelijk om te laten weten wat je van een bericht vindt door middel van Facebook Emoticons. Voor de berichten op je tijdlijn, ook wel Facebook Posts is het mogelijk om likes te kopen. Zo zien deze berichten er nog aantrekkelijker uit voor de mensen die voorbij scrollen en trek je dus de aandacht.

Naast alle persoonlijke profielen zijn er natuurlijk ook veel bedrijven actief op Facebook. Omdat Facebook een netwerk is met enorm veel gebruikers proberen zij hier ook op in te spelen met eigen bedrijfspagina’s en advertenties. De bedrijfspagina’s van deze bedrijven kunnen leuk gevonden worden door de Facebook gebruikers. Steeds meer bedrijven kopen Facebook Likes om een professionelere uitstraling te krijgen.

Waarom zou u Facebook Likes kopen?

Bent u van plan om likes te kopen voor een Facebook pagina, een post of een foto waarmee u aan een Facebook wedstrijd mee doet? Het is allemaal mogelijk. Er zijn u al verschillende wedstrijd deelnemers voorgegaan die een like-wedstrijd hebben gewonnen dankzij onze Post/Foto Likes.

U kunt onze Facebook Post/Foto Likes ook gebruiken om meer aandacht te trekken. Berichten of foto’s met meer likes worden sneller gezien en zullen meer opvallen op de tijdlijn van anderen. Indien een bericht al veel likes heeft worden anderen er minder van weerhouden om dit ook te doen, wat tot gevolg heeft dat de vrienden van deze ‘likers’ het bericht ook te zien zullen krijgen.

Bent u in bezit van een Facebook pagina, voor recreatief gebruik of als bedrijfspagina? Dan is het ook aanbevolen om een aantal pagina likes te kopen om de pagina een ‘boost’ te geven. Een groter aantal Facebook Likes zal een positieve invloed hebben op het imago van uw bedrijf. Zoals u waarschijnlijk al eerder gelezen heeft oogt een pagina met veel likes veel professioneler dan een ‘kleinschalige’ pagina met maar 100 likes. Ook voor een Facebook pagina geldt, hoe meer likes een pagina heeft des te sneller deze een like zal ontvangen van nieuwe bezoekers.

Welke Facebook producten hebben wij u te bieden?

Voor Facebook bieden wij Pagina Likes, Followers en Post/Foto Likes aan. Dit wordt allemaal gedaan door echte Facebook gebruikers wereldwijd. Op onze website is Facebook Likes kopen mogelijk in verschillende aantallen. Zo heeft u de mogelijkheid om het eerst uit te proberen, of het aantal likes op te bouwen door middel van organische groei van likes (verspreid over een langer termijn).

Facebook Likes kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor een pagina van uw eigen onderneming, of gewoon voor een fanpagina. Een Facebook pagina wordt vaak als 'professioneel' ervaren en zal dus ook sneller een like ontvangen.

Facebook Followers zijn mensen die uw persoonlijke Facebook profiel volgen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u geen eigen Facebook pagina heeft, maar wel een persoonlijk profiel waar mensen u kunnen vinden.

Facebook Post/Foto Likes zijn likes op posts of foto's. Dit is bijvoorbeeld zeer efficiënt bij een contest/wedstrijd waarbij degene met de meeste likes wint.

Hoe lang duurt het voordat de Facebook Likes geleverd zijn?

Onze Facebook Likes worden over het algemeen binnen een paar uur na bestellen geleverd (afhankelijk van de gekozen betaalmethode en het aantal likes). Wij doen ons best om uw geplaatste bestelling zo snel mogelijk af te leveren.


Weergave per pagina
Sorteren op

Facebook Likes Kopen

Met Facebook likes kopen krijgt uw bedrijf een professioneel en betrouwbaar imago. Zo wordt u sneller gevonden door potentiële klanten.

vanaf 4,99 / Pakket(ten) *

Facebook Followers Kopen

Op 4Likes.nl kunt u de goedkoopste Facebook Followers van Nederland kopen!

Wij leveren internationale followers van de beste kwaliteit.

vanaf 2,99 / Pakket(ten) *

Post/Foto Likes Kopen

Op 4Likes.nl kunt u de goedkoopste Facebook Post/Foto Likes van Nederland kopen!

Wij leveren internationale likes van de beste kwaliteit.

vanaf 2,99 / Pakket(ten) *
*
Prijzen inclusief btw